page loader

Buitengewoon wonen

De architectuur van 11 Lake Garden is dynamisch en maakt indruk op elke bezoeker. De speelse bouwvolumes, waar fraaie daktuinen met inheemse planten worden aangelegd, zorgen voor een natuurlijke integratie van het gebouw in de groene omgeving. De onregelmatige terrassen en grote raampartijen minimaliseren de scheiding tussen binnen en buiten en zorgen voor een buitengewone woonbeleving.

Divers en ruim aanbod appartementen

11 Lake Garden biedt een divers en ruim aanbod aan hypercomfortabele appartementen. Hoge raampartijen en riante leefterrassen zorgen ervoor dat licht en ruimte helemaal in balans zijn. Vanuit verscheidene appartementen kan je bovendien zowel ’s avonds als overdag genieten van een uniek uitzicht op de zee of de polders. De duurzame en kwaliteitsvolle materialen garanderen een hoogwaardige afwerking in stijl. Op deze uitzonderlijke leefomgeving zal je nooit uitgekeken geraken.

Kies je luxe-appartement

Je wilt graag een klein luxe-appartement? Of toch liever wat groter? Of je nu vrijgezel bent, een koppel met kinderen of je wilt gewoon veel ruimte voor jezelf en je partner in je tweede verblijf, er is voor elk wat wils. Download de pdf en ontdek voor elk type appartement de mogelijkheden. We bespreken graag met jou je individuele wensen en verlangens.

vanaf 84m²

vanaf 108m²

vanaf 89m²

Project sold-out!