page loader

Verfijnd wonen

8 Lake Garden fungeert als belangrijke schakel naar de bestaande bebouwing. De gevel aan de zijde van het Keith Haringplein krijgt een gevarieerd ritme van terrassen. De grote raampartijen zorgen voor open en lichtrijke appartementen en de sierlijke groendaken met streekeigen vegetatie voor een ecologische, groene toets.

Ook het autoluwe centrale binnenplein, dat wordt ingericht door Wirtz landschapsarchitecten, straalt rust en harmonie uit. De winkels op het gelijkvloers van 8 Lake Garden versterken de commerciële activiteit in de onmiddellijke nabijheid. De talloze mogelijkheden in de buurt maken van Lake District het nieuwe hart van Knokke. Dit is verfijnd wonen op zijn best.

Kies je luxe-appartement

Je weet welke luxe-flat je wilt? Of je nu vrijgezel bent, een koppel met kinderen of je wilt gewoon veel ruimte voor jezelf en je partner in je tweede verblijf, er is voor elk wat wils. Download de pdf en ontdek voor elk type appartement de mogelijkheden. We bespreken graag met jou je individuele wensen en verlangens.

vanaf 89m²

vanaf 105m²

vanaf 89m²

Project sold-out!