page loader

Our residences
for extraordinary living

Be part of the new heart of Knokke

REFINED ARCHITECTURE – UNIQUE VIEWS – SUPERB EXPERIENCE

De toparchitectuur van architectenbureau Arcas creëert een verfijnde woonbeleving in Lake District Knokke. De visie van de architecten vertaalt zich in een ongeëvenaard evenwicht tussen ligging, functionaliteit en uitzonderlijk design. De appartementen en penthouses krijgen veel licht en ruimte, en in verscheidene woningen kan je genieten van prachtige panoramische zichten.

Lake District Knokke biedt voor elk wat wils. Of je nu op zoek bent naar een luxueus gezinsappartement, een hypercomfortabele singles woning of wil investeren in een van de prachtige penthouses, in Lake District Knokke kan het allemaal. Er is een ruime keuze aan grote en kleine appartementen, met mooie terrassen en unieke uitzichten. Alle gebouwen hangen perfect samen rond een groen voetgangersgebied met looproutes tussen het station, het K. Haringplein en het winkelgebied. Neem daarbij nog het gezellige binnenplein, ingericht door niet minder dan Wirtz Landschapsarchitecten, de gemakkelijke bereikbaarheid en de locatie vlakbij natuur, winkel- en ontspanningsmogelijkheden. Hier wil je echt graag wonen.

Schoonheid in alle seizoenen

Niemand minder dan het vermaarde tuinbedrijf Wirtz Tuinarchitectuur tekende voor de groenaanleg in Lake District een uniek concept uit waardoor architectuur en tuinlandschap elkaar verrijken. Jacques Wirtz is een naam als een klok in de wereld van de tuinarchitectuur, zowel in binnen- als buitenland. Een mix van particuliere, openbare en bedrijfsprojecten in Zwitserland, Japan, de VS, Frankrijk en Engeland staan op hun palmares, van kleine stadstuinen tot complete landschappen. Dit alombekende Belgische familiebedrijf bestaat al meer dan 25 jaar en wordt vandaag geleid door de zonen Martin en Peter Wirtz.

Voor Lake District concipieerde Peter Wirtz een harmonieus groen binnenplein en elegante daktuinen waar het groene karakter wordt bepaald door beweeglijke siergrasheuvels, witte boeketten van Lagerstroemiastruiken en sierlijke rozenstruiken. Tuinarchitectuur Wirtz is jouw garantie voor een hedendaags en hoogstaand landschapsontwerp waarin je elke dag tot rust komt.

Een appartement of penthouse in Lake District is een topinvestering waar je levenslang van geniet. Dit project is er één uit de duizend: een verfijnde architectuur ingebed in een groene omgeving met ontelbare mogelijkheden voor winkelen en ontspannen.

Efficiënt energiegebruik en de nieuwste milieutechnieken in combinatie met de integratie van vegetatie in de architectuur verbeteren niet alleen jouw levenskwaliteit, maar dragen ook substantieel bij aan de duurzaamheid van het project.

INTERESSE? NEEM CONTACT OP